Våra varumärken

73A1694


Euroflex omfattar olika modeller av arbetsstolar och eldrivna rullstolar. Med unika chassin, sittsystem och funktioner erbjuds individanpassade lösningar för hemmet, arbetsplatsen eller skolan. Produkterna är utvecklade av Eurovema och tillverkas i fabriken i Gislaved.

Arbetsstolar Elrullstolar
varumarke volaris br00003151 thumb


Komplett utbud av svenskdesignade och egentillverkade rollatorer som täcker behovet från små kompakta inomhusrollatorer till robusta lättkörda utomhusrollatorer. Kännetecknas av lätt vikt, behaglig styrning och följsamhet samt smart kryssfunktion för enkel hopfällning

Rollatorer
varumarken grillo br00003182 thumb

logo ormesa
Italiensk tillverkare av förflyttningshjälpmedel med många patentskyddade lösningar. Produkterna uppskattas för enkel justering utan verktyg. Som exklusiv återförsäljare i Sverige och Norge erbjuder vi bland annat gånghjälpmedlet Grillo och sulkyvagnarna Trolli/Trollino.

Gånghjälpmedel Sulkyvagnar
varumarke alvema br00003164 thumb


Alvema består av barnsulkyvagnen Pixi, i två storlekar. En robust barnsulky med uppfällbart fotstöd, vinklingsbart handtag, smidig fotbroms samt en textilsits som är både smutstålig och tvättbar. Produkten är utvecklad av Eurovema och tillverkas i fabriken i Gislaved.

Sulkyvagnar
varumarken karma br00003142 thumb


Taiwanesisk tillverkare av ett brett sortiment eldrivna utomhusrullstolar samt tre- och fyrhjuliga scootrar för inomhus- och/eller utomhusanvändning. Europeiskt centrallager i Spanien. Eurovema är exklusiv återförsäljare av Karmas produkter i Sverige och Norge.

Elrullstolar
natur blommor 73A0561