Arbetsstolar

Vårt breda sortiment arbetsstolar lovar garanterad stabilitet, säkerhet och komfort. Genom att kombinera chassi, sittsystem och elfunktioner kan vi erbjuda en stol som underlättar vardagslivet oavsett om den ska användas i hemmet eller på arbetsplatsen. Alla våra stolar kan anpassas eller specialanpassas efter varje användares behov och önskemål. Allt för att uppnå optimal rörlighet, ergonomi och komfort.

 

Group 221
arbetsstol basic frilagd Croped

Basic

Euroflex Basic är en arbetsstol som vi utvecklat för att ge personer med funktionshinder en sittriktig ergonomisk komfort och smidig förflyttning.

Läs mer
arbetsstol flexbase sitrite frilagd croped 1

Flexbase SitRite

Flexbase SitRite är designad för att ge extra stöd och komfort åt användaren samtidigt som den optimerar möjligheten att använda armar och huvud.

Läs mer
arbetsstol flexbase forma frilagd croped

Flexbase Forma

Flexbase Forma erbjuder långvarig sittkomfort genom en unik tvådelad sits som både formar sig efter bäckenet och tryckavlastar sittbensknölarna.

Läs mer
arbetsstol_flexbase_junior_NY_croped

Flexbase Junior

Flexbase Junior ger barn/juniorer med funktionshinder möjlighet till en god sittställning vid vardagens alla olika moment i skola eller daghem.

Läs mer
arbetsstol exl 800x1200 br00003586

EXL

Vår extraförstärkta arbetsstol är speciellt utvecklad för att ge mycket storväxta och tunga personer med funktionshinder en trygg och stabil vardag.

Läs mer
arbetsstol clinic croped

Clinic

Vår klinikstol har stora justeringsmöjligheter som effektiviserar patientundersökningar och skapar god ergonomi för såväl praktiker som patient.

Läs mer
73A0561