Eldrivna rullstolar

Våra elektriska kvalitetsrullstolar är utvecklade för att vara enkla att använda och arbeta i olika vardagssituationer, både inomhus och utomhus. Genom ett stort antal modeller, flexibla system med olika sitsalternativ och ett brett tillbehörsprogram kan vi erbjuda en stol som är anpassad efter varje användares unika behov.

 

kategori elrullstolar br00003142
rullstol flexmobil i6 sitrite frilagd croped

Flexmobil SitRite

En liten och smidig elrullstol som är helt anpassad för inomhusbruk. Genom att nå högre upp än någon annan erbjuder den större frihet.

Läs mer
rullstol flexmobil i6 junior sitrite frilagd Croped

Flexmobil Junior SitRite

Samma smidiga inomhuselrullstol finns även för barn. Genom att nå högre upp än någon annan erbjuder den större frihet hemma och i skolan.

Läs mer
flexmobil comfort ii 683x1024 73A9851 1

Flexmobil Comfort II

Vid användning under långa, ihållande stunder krävs förstärkt sittkomfort med hjälp av vår unika sits som ger ett ergonomiskt stöd för hela kroppen.

Läs mer
rullstol miniflex sitrite croped

Miniflex SitRite

Smidig och lättmanövrerad eldriven inomhusrullstol med hög sitt komfort. Minimala yttermått gör det enkelt att komma nära bord och arbetsytor.

Läs mer
rullstol mimiflex junior sitrite frilagd croped

Miniflex Junior SitRite

En eldriven barnrullstol för inomhusbruk framtagen för att ge god rörelsefrihet. Den elektriska sitslyft gör att den hamnar nära bord i rätt höjd.

Läs mer
Blazer Sling 25x25cmx300dpi Croped
Blazer Sling Tilt 2370x2160 croped

Blazer Sling

Med en smal bredd på endast 58 cm är Karmas bakhjulsdrivna Blazer Sling lätt att manövrera både inomhus och utomhus. Även godkänd för användning i bil.

Läs mer
Eldriven rullstol Karma Morgan M Versus

Morgan M Versus

Karmas centrumdrivna elektriska rullstol med minimal svängradie. Utrustad med det nya justerbara sitssystemet som passar användare i alla storlekar.

Läs mer
Eldriven rullstol Karma Leon F Kameleon

Leon F Kameleon

Leon F Kameleon är en elektrisk rullstol designad för barn i åldrarna 3-12 år. Med ett unikt sittsystem som både är enkelt och justerbart, kan stolen växa med barnet.

Läs mer
Eldriven rullstol Karma Leon F Versus

Leon F Versus

Framhjulsdriven elektrisk rullstol från Karma, utrustad med ett nytt justerbart sittsystem som gör den komplett för personer i olika storlekar.

Läs mer
Leon R Versus

Leon R Versus

Bakhjulsdriven elektrisk rullstol från Karma, utrustad med ett nytt justerbart sittsystem som gör den komplett för personer i olika storlekar.

Läs mer
73A0561