Rollatorer

Våra väldesignade rollatorer är kända för att vara både lätta och stabila. Volaris omfattar såväl flexibla inomhusrollatorer och barnrollatorer som tåliga och robusta varianter för utomhusbruk eller användare med särskilda behov. Samtliga modeller erbjuder hög komfort med behaglig styrning och följsamhet, även vid ojämnt underlag, samt en säker lättillgänglig broms. Krysskonstruktionen underlättar hopfällning och hantering. Alla Volaris-rollatorerna har en stabil sits som dessutom är justerbar i höjd.

 

kategori rollatorer br00003151 thumb
rollator compact croped

Compact

Lätt och smidig inomhusrollator. Kryssfunktionen gör att den enkelt fälls ihop och kan förbli stående i hopfällt läge.

Läs mer
Rollator Smart

Smart

Prisvärd rollator för både inomhus- och utomhusbruk. Unik ramkonstruktion gör att den tar sig fram mjukt och följsamt över ojämnheter och trösklar.

Läs mer
rollator patrol croped

Patrol

Stabil rollator med fyra stora hjul som gör det enklare att ta sig fram på ojämnt underlag utomhus. Sits och handtag går enkelt att höjdjustera.

Läs mer
rollator discovery

Discovery

Populär, stabil och säker rollator för aktiviteter eller pausvila både inomhus och utomhus. Mycket enkel att fälla ihop för transport och förvaring.

Läs mer
rollator kid croped

Kid

Säker och välbalanserad barnrollator med generöst utrymme mellan de bakre hjulen, vilket förenklar gåendet för barn med ortoser eller bred gång.

Läs mer
rollator RA croped

RA

Rollator med underarmstöd som är justerbart åt alla håll. Uppbyggd på vår hopfällbara kryssfunktion och anpassad för både inomhus- och utomhusbruk.

Läs mer
volaris mini 800x1200 br00003578

Mini

Mini är en säker och välbalanserad liten rollator för både inom- och utomhusbruk.

Läs mer
volaris hp 800x1200 73A3676

HP

Volaris HP ger stöd vid förflyttning och är avsedd som gångstöd för personer med halvsidig förlamning.

Läs mer
73A0561