Om Eurovema

Eurovema Mobility AB ingår i Weland-koncernen som präglas av hög investeringstakt och vilja att ständigt förbättras och utvecklas. Eurovema Mobility utvecklar, tillverkar och marknadsför tekniska hjälpmedel inom de egna varumärkena Euroflex arbetsstolar och elektriska inomhus rullstolar och Alvema med barnprodukter sulkyvagnar samt Volaris med rollatorer. Produkterna är svensktillverkade i våra egna lokaler i Gislaved.

Group 238

Ända sedan 1977 har Eurovema tillverkat egna produkter som utvecklats i nära samarbete med användare, forskare och ­yrkesverksamma inom hela vårdkedjan. Med våra produkter och unika lösningar vill vi bidra till ökad rörlighet, inte bara fysiskt utan också socialt. För livets alla skiftningar.

Group 240

Ansvar in i minsta detalj

Som ett av hjälpmedelsbranschens äldsta företag har svenska Eurovema samlat på sig stor kunskap och lång erfarenhet när det gäller produkter för särskilda behov. Under drygt 40 år har vi byggt upp ett gott renommé och en stark organisation med egen utveckling, konstruktion, tillverkning och försäljning vid vår anläggning i Gislaved, ­Sverige. Även produkternas detaljer och reservdelar tillverkas, i största möjliga utsträckning, av lokala underleverantörer.

Vårt helhetstänk omfattar hela utvecklings- och tillverknings­processen, vilket ger våra kunder stor flexibilitet och korta ledtider. Vårt hållbarhets­perspektiv omfattar både människa och miljö och vi strävar ständigt efter att minimera vår miljöpåverkan i alla led. Ansvarstagande och omsorg går hand i hand.

Alla våra produkter är CE-märkta och är ­kontrollerade efter det ­europeiska medicintekniska regelverket för hälsa, säkerhet, funktion och miljö. Eurovema finns med hela vägen, för både ­utbildning och ­utprovning, oftast hela vägen fram till användaren.

Eurovema, produktionen, personal
Eurovema, produktionen
Eurovema, produktionen, personal
Eurovema, produktion, personal
221122 Weland 047 croped
Eurovema, produktionen, personal
natur hundkex 73A0525